Rise Media is uitgever van meerdere magazines. Niet alleen geven we deze magazines uit, we verzorgen ook op verzoek de redactie, opmaak, het drukwerk en de verspreiding. Hoewel onze specialisatie ligt op het gebied van reisbladen, zijn wij van alle markten thuis. Zoekt u een goede invulling van uw magazine, brochure, bedrijfsblad of –krant? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Toerkoop ‘Passie voor Reizen’
Het magazine van Toerkoop wordt ter inspiratie aan de klanten aangeboden. In het magazine staan populaire bestemmingen centraal, maar er is ook aandacht voor minder voor de hand liggende bestemmingen en reisverhalen van klanten en vakantieadviseurs van Toerkoop.

Facts:
Verschijning: 1 keer per jaar
Oplage: 100.000 ex.
Verspreiding: via alle 131 Toerkoop vestigingen.

 

 

Campinglife magazine
Het magazine dat hoort bij het gelijknamige televisieprogramma, dat dit jaar voor het tiende seizoen wordt uitgezonden, wordt sinds juli 2010 door ons uitgegeven. Het magazine telt 100 pagina’s aan kampeerbestemmingen, de nieuwste kampeermiddelen, kampeerbelevingen, technische informatie en de leukste kampeergadgets.

Facts:
Verschijning: 6 keer per jaar
Oplage: 33.500 ex.

Verspreiding: losse verkoop €4,95 , abonnement €20,- per jaar.

 

Jambo Safari Club
De reisgids van Jambo Safari Club geeft een uitgebreid overzicht van alle reizen die Afrikaspecialist Jambo aanbiedt. De 228 pagina’s tellende gids heeft ruim aandacht voor de bestemmingen en accommodaties met inspirerend beeldmateriaal voor het echte vakantiegevoel.

Facts:
Verschijning: 1 keer per jaar
Oplage: 29.000 ex.
Verspreiding: controlled circulation en op aanvraag.

 

 

Bolsjoj Reizen
De 116 pagina tellende reisgids van Bolsjoj toont alle reisbestemmingen in Rusland, Oekraïne, Georgië, Armenië en de Baltische landen in tekst en beeld. Naast uitgebreide informatie over de reisbestemming komen ook de accommodaties en reismogelijkheden ruim aan bod.

Facts:
Verschijning: 1 keer per jaar
Oplage: 20.000 ex.
Verspreiding: controlled circulation en op aanvraag